Bestil din nye crosstrainer online

16 september 2021
Astrid Pedersen

Er du i gang med at indrette et fitnessrum hjemme i familiens bolig? Så har du sikkert allerede overvejet hvilke former for udstyr der skal indkøbes.

Med mindre du har et meget stort antal kvadratmeter til din rådighed bør du dog økonomisere med pladsen. På den måde sikrer du at hele kroppen kan blive arbejdet igennem ved daglig træning.

Du bør således investere i et godt sæt håndvægte, nogle solide elastikker i varierende tykkelse, og så en stabil workout bænk, så er du faktisk rigtig godt kørende. Og ønsker du at kunne træne cardio eller varme op til dine trænings øvelser uden at skulle uden for en dør bør du samtidig investere i en maskine til dette formål – for eksempel en crosstrainer.

Hvad er fordelen ved en crosstrainer frem for andre træningsmaskiner?

En crosstrainer er det ideelle bud på en all round fitness maskine til hjemmebrug. I forhold til hvor effektivt en crosstrainer træner hele kroppen fylder den faktisk ikke særligt meget.

En crosstrainer fylder mindre end en romaskine og er mere skånsom over for kroppen end et løbebånd. Du løber ikke nær så stor en risiko for at få skader på dine knæ eller hofter når du benytter en crosstrainer som med sine bløde elliptiske bevægelser støtter og udfordrer din krop på én og samme tid.

Samtidig får du en langt bedre træning af alle de store muskel grupper i både overkrop og underkrop samt korset og kerne. Og i modsætning til en motionscykel har du en ergonomisk korrekt postur når du benytter en crosstrainer.

Find den billigste crosstrainer online

Hvis du er på jagt efter den perfekte crosstrainer til motionsrummet bør du tjekke FitFact.dk. Her kan du læse anmeldelser af de nyeste crosstrainer modeller på markedet. Og så bliver det nemmere at vælge rigtigt. Se mere på fitfact.dk/fitnessmaskiner/crosstrainer/crosstrainer/.

Flere Nyheder