Få ballet undervisning i Gentofte

18 maj 2020
Silje Hansen

Har du længe gået med en drøm i maven om at danse ballet? Ballet er en dansegenre, der er svær at mestre. Det kræver en utrolig god kontrol med sin krop og styrke i hele kroppen. Det er derfor måske også for mange en undervurderet sportsdans, da man forbinder det med at være en meget yndig dans, hvilket det også er. Men for at det kan se så elegant og fint ud, så bliver der brugt mange timers træning i træningslokalet. 

Ballet er både for unge og voksne. Det er en dans, der er udfordrende, men kan danse på mange forskellige niveauer. Det kan derfor være ideelt for dig, som er nybegynder og vil kaste dig ud i ballet, eller for dig som har prøvet det før, men gerne vil udvikle sine trin og nye øvelser. 

Dans er en god måde at koble fra hverdagen på. Her kommer du ind i et dansestudie, hvor det udelukkende handler om at træne forskellige øvelser for at man til sidst kan udføre en koreografi. Derfor er alle ens tanker og bevægelser rettet mod disse øvelser, hvorfor man lægge alle andre tanker fra sig i det øjeblik.

Hvor kan du få ballet undervisning i Gentofte?

Er du fra Gentofte eller omegn, og er på jagt efter et sted, hvor du kan få ballet undervisning i Gentofte, er du kommet til det helt rette sted. Vi har netop undersøgt markedet for, hvor du kan starte til ballet. Ballet teatret er et populært sted i Gentofte, som har eksisteret siden 1956. Det er derfor en af de mest kendte ballet skoler i hele Københavnsområdet.  Her kan du forvente at få en god underviser, der kan hjælpe dig med at danse ballet på flere niveauer. Her kan du allerede starte som 3- 5 årig, hvor der også er hold for unge og voksne. 

Flere Nyheder