Slip for spændinger med en god massagepistol

28 august 2021
Astrid Pedersen

Døjer du med stivhed i muskler og led, eller smertefulde myoser i nakke, ryg og skuldre? Så bør du supplere træning og fysioterapi med en god massagepistol som du kan bruge derhjemme.

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et apparat som er udviklet til at kunne give hårde og præcise stød målrettet de steder på kroppen hvor du oplever smerter og spændinger.

Den typiske massagepistol er udformet som en hårtørrer og er nem at holde i den rette stilling mens du masserer. Der følger som regel mange forskellige hoveder i varierende størrelser og udformninger med til massagepistolen, som du kan skifte imellem alt efter hvor på kroppen du ønsker at bruge din massagepistol.

Hvordan virker massage med en massagepistol?

I modsætning til et almindelig massage apparat kan en massagepistol komme grundigt i dybden. De pulserende slags fra massagepistolens hoved smadrer så at sige infiltrationerne og løsner dermed op for de myoser som har dannet sig i muskel vævet.

Samtidig stimuleres blodgennemstrømningen og kroppens eget udrensnings system aktiveres. Det betyder at musklerne tilføjes frisk næring og ilt via blodet, og at de affaldsstoffer, som har hobet sig op og som giver anledning til inflammation i vævet, skylles bort.

Efter blot få uger med regelmæssig brug af din massagepistol vil du kunne mærke en stor forskel. Massagepistolen blødgør nemlig også det stive bindevæv og hjælper dig således til øget smidighed og balance i din krop.

Den dybtgående massage afstedkommer udløsning af endorfiner i kroppen hvilket får dig til at slappe af og hæver humøret adskillige grader. Og dette har alskens positive sideeffekter så som mere overskud i hverdagen og en bedre nattesøvn.

Køb massagepistol billigt online

Hvis du leder efter en billig massagepistol i høj kvalitet kan du finde hvad du søger hos den danske massagepistol forhandler Nordic Wellness – læs mere på nordic-wellness.dk

Flere Nyheder